Idén újra: Jókai-napok a Jókaiban
Kicsit a régi, de mégis új!

Izgalmas, ingyenes programokkal várnak mindenkit május 23. csütörtöktől május 26. vasárnapig a Jókaiban!

Program:

KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ a ház legjobb pillanataival, Eperjesi Zsuzsa képeiből válogatva, majd kerti buli Dj Nairobival, azaz Rónai Robival.

INTERAKTÍV KRIMIJÁTÉK a Budaörsi Latinovits Színház közreműködésével. – A Fekete Királynő – Mészáros Dorka krimijátéka elevenedik meg az épületben, csapatok nyomoznak a bűncselekmény elkövetője után. (BETELT!)

KONCERT, ZENE, BORPénteken a Színházteremben Henri Gonzo és a Papírsárkányok adnak koncertet, előttük és utánuk a kertben pedig bakelit dj setre kóstólhatjátok az idei legfinomabb bubis tételeket, azaz Rapid Randi a Bubikkal, a Budaörsi Borháló közreműködésével

FŐZŐVERSENY - hiszen nincs Jókai-napok főzőverseny nélkül! Idén a PostART kertje lesz a helyszíne, várnak mindenkit kóstolni, hiszen 18.00 órától élő zenés bulival ünnepelik a finom főztöket, nagyszerű szakácsokat, lelkes kuktákat!

JÁTÉK - Retro számítógépkiállítás és játszósarok - jöjjön el és próbálja ki a 80-as, 90-es évek menő gépeit, játékait!

GYEREKPROGRAM - Gyereknapi programukon a Holdonmacska zenekarral, Batyu Színház-zal, bűvész programmal, kezes-lábas játszóház-zal, állatsimogatóval, arcfestéssel és jó idő esetén bolhapiaccal várunk a JMMH előtti útszakaszon!

A programokról bővebb leírás a jmmh.hu oldalon található.